Sanlux Sales Support.

Veel bedrijven kampen met personeelstekort of willen een nieuwe activiteit beginnen maar hebben daar de mankracht niet voor.

Sanlux heeft jarenlange ervaring in verkoop in winkelbedrijven en groothandels en het opzetten van een dealerorganisatie.

We zijn geen marketing of reclame bureau maar zijn strategisch bezig een product of dienst in de markt te zetten of een afdeling te vernieuwen.

De bedrijven waar we het meest voor gewerkt hebben tot nu toe zijn bedrijven gerelateerd aan de woning- en projectinrichting.

De laatste jaren zelfs heel gericht op de branche van de binnen-zonwering en raam-decoratie.

Eem opdracht kan bestaan uit het alleen bedenken van die strategie of zelfs het starten van de activiteit als het begeleiden van de verkoopstaf.

Productkennis en productontwikkeling is hier dan ook het belangrijkste vertrekpunt  Ook de markt van leveranciers verkennen behoort bij de ondersteuning van de verkoop. Bij verkoop gaat het niet alleen om de harde cijfers maar ook om het plezier van het bedienen van de klanten.

 

Op dit moment zijn we bezig met een grote opdracht de verkoop op te zetten bij een groothandel van binnen-zonwering. Hier wordt bedoeld het uitbouwen van het dealernet en het in de markt zetten van een speciaal product. Hierbij komt onze kennis van de daglichtregeling en warmtewering heel goed van pas.

Pionieren en nieuwe wegen zoeken hoort echt bij onze organisatie.

 

Wilt u meer weten over hoe we u zouden kunnen ondersteunen in de verkoop?

Bel of mail ons gerust  

 

Ype Schuitemaker Sales Support.